Nyári videós táborok

HALADÓKNAK

BALATONALMÁDI 2024

TÁBOROK A HALADÓKNAK

A haladó táborokban már videós tapasztalattal rendelkező,
- legtöbbször a KEZDŐ tábort megjárt - gyerekek vesznek részt.

Időpont

Jelentkezési határidő

A táboronkénti létszám 6-9 fő, Jelentkezni a táborkezdés előtt 7. nappal bezárólag lehet (ha van még hely!)

HÉTFŐTŐL - PÉNTEKIG

A foglalkozások 9 órától 16 óráig tartanak, szükség esetén 8 órától már tudjuk fogadni a gyerekeket.

A haladó táborban projekttől függő létszámú stábokat alakítunk, és már az első napon a filmes ötletek forgatókönyveinek a kidolgozásába kezdünk. Arra törekszünk, hogy változatos filmes műfajokban alkossunk, miközben a gyerekek megismerkednek a filmkészítés haladó szintű technikai és módszertani oldalaival.

A videoszerkesztésben is sok újdonságot tanulunk, használunk.  A kész művek péntek délutánra állnak össze a vágóasztalon, hogy táborzáráskor azokat megmutathassuk a szülőknek.

VIDEÓS ESZKÖZÖK

A haladó táborban olyan eszközöket használunk, amivel a profi videósok, filmesek is dolgoznak. Ez igaz a kamerákra, a hang-, és világítástechnikára is.  

A táborozóknak nem kell semmilyen videós eszközt magukkal hozniuk, mert minden szükséges szakmai felszerelést biztosítunk.

A videoszerkesztést többsávos programmal végezzük, ami kiváló tanulási belépő azokhoz a video editorokhoz, amit a profik is használnak.

A videoszerkesztéshez szükség szerint laptopot, pc-t biztosítunk. Ha valaki szeretne, hozhat saját laptopot is.

ÉTKEZÉS, PROGRAMOK

A gyerekek napi háromszori étkezést kapnak (tízórai, meleg ebéd, uzsonna). Ebédelni a Corner étteremben szoktunk, utána mindenki a zsebpénzéből nassolhat, fagyizhat is...

Ebéd után egy kis (játékos) pihenő következik, majd folytatjuk a munkát: felvételek készítése, majd visszasétálunk a "stúdióba".


"Köszönjük az összefoglaló videót és a zárófilmeket és természetesen az élményt is, Levi nagyon jól érezte magát!  ... további klassz táborokat kívánok!" Annamari

"Köszönjük ezt a szuper hetet, Bence nagyon élvezte! Jövőre is mindenképp szeretne menni!" Dóra

"Köszönjük szépen a tartalmas, színvonalas tábort, Liza nagyon jól érezte magát, és jó volt a kisfilmen keresztül beletekinteni, hogy miket csináltak a héten. A "vizsgafilmjük" is nagyon szuper lett!" Nóra

 "Dávidnak ez 'szerelemtábor', őt már nem azért küldjük táborba, hogy megoldott legyen a felügyelete..." Kriszta

RÉSZVÉTELI DÍJ

A napközis videós tábor HALADÓKNAK részvételi díja gyermekenként 50.000 Ft, 2024-re érvényes nagycsaládos igazolvánnyal 45.000 Ft.

Részletfizetési lehetőség

A részvételi díjat egy összegben vagy részletekben is meg lehet fizetni. A teljes összeget legkésőbb a táborkezdés előtti 10. napig kell befizetni. További részleteket a jelentkezés után emailben küldünk.

A tábor létszáma

Egy táborba maximum 6-9 gyermeket lehet regisztrálni. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk, ezért fontos, hogy a helyet a szülők időben biztosítsák.