Nyári videós táborok

KEZDŐKNEK

BALATONALMÁDI 2024

TÁBOROK KEZDŐKNEK

A kezdő csoportban való részvételhez videós előismeret nem szükséges!

Időpontok

Jelentkezési határidő

A táboronkénti létszám 6-9 fő, Jelentkezni a táborkezdés előtt 7. nappal bezárólag lehet (ha van még hely!)

HÉTFŐTŐL - PÉNTEKIG

A foglalkozások 9 órától 16 óráig tartanak. Délelőttönként a filmes nyelvezetet tanuljuk sok játékos gyakorlattal, délután pedig a tanultakat a terepen is kipróbáljuk: a kis stábok felvételeket készítenek, ezeket megbeszéljük, kielemezzük.

Keddtől csütörtökig már saját filmes ötleteiket dolgozzák ki, és délutánonként ezekhez készítenek felvételeket.

Pénteken állnak össze a művek a vágóasztalon és táborzáráskor kezdődik a premier házimozi a szülőknek.

VIDEÓS ESZKÖZÖK

A gyerekenek nem kell semmilyen videós eszközt magukkal hozniuk, mert minden szükséges szakmai felszerelést biztosítunk.

A videoszerkesztést olyan ingyenes programmal tanuljuk, ami majd otthon is elérhető lesz számukra. A vágáshoz laptopot szükség szerint adunk. Ha valaki szeretne, hozhat saját laptopot is.

ÉTKEZÉS, PROGRAMOK

A gyerekek napi háromszori étkezést kapnak (tízórai, meleg ebéd, uzsonna). Ebédelni a Corner étteremben szoktunk, utána mindenki a zsebpénzéből nassolhat, fagyizhat is...

Ebéd után labdás, mozgásos játék következik a parkban. Nagy a versenyszellem, a gyerekek az izgalmas palackborogatós játékot nagyon szokták élvezni!

Játék után folytatjuk a munkát: gyakorlás, felvételek készítése, majd visszasétálunk a "stúdióba".

"Köszönjük az összefoglaló videót és a zárófilmeket és természetesen az élményt is, Levi nagyon jól érezte magát!  ... további klassz táborokat kívánok!" Annamari

 "Dávidnak ez 'szerelemtábor', őt már nem azért küldjük táborba, hogy megoldott legyen a felügyelete..." Kriszta

"Köszönjük szépen a tartalmas, színvonalas tábort, Liza nagyon jól érezte magát, és jó volt a kisfilmen keresztül beletekinteni, hogy miket csináltak a héten. A "vizsgafilmjük" is nagyon szuper lett!" Nóra

"Köszönjük ezt a szuper hetet, Bence nagyon élvezte! Jövőre is mindenképp szeretne menni!" Dóra

RÉSZVÉTELI DÍJ

A napközis videós tábor KEZDŐKNEK részvételi díja gyermekenként 45.000 Ft, 2024-re érvényes nagycsaládos igazolvánnyal 40.000 Ft.

Részletfizetési lehetőség

A részvételi díjat egyben vagy részletekben is meg lehet fizetni. A teljes összeget legkésőbb a táborkezdés előtti 10. napig kell befizetni. További részleteket a jelentkezés után emailben küldünk.

A tábor létszáma

Egy táborba 9-12 gyermeket lehet regisztrálni. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk, ezért fontos, hogy a helyet a szülők időben biztosítsák.